Gayhistorier – Med någon är det annorlunda

Jag tror att det är en av de sista dagarna av årets trevliga väder, så jag tar på mig dåliga skor, laddar hunden i bilen och kör till stranden. Det är söndag morgon och fortfarande lite tidigt. Inte en levande själ att se ännu och jag släpper min hund som börjar springa som galen på stranden.
Odjuret har det bra tills jag ser en man och en kvinna närma sig på avstånd. Lite irriterad sätter jag tillbaka hunden som har så bra tid i koppel. Jag vill inte riskera att han hoppar in i dem när de kommer närmare. Arco är fortfarande ung och mycket lekfull.

De två människorna kommer närmare och närmare och jag ser plötsligt till min förvåning att mannen har sin kuk hängande ur byxorna. De går tyst och verkar inte bry mig om min närvaro. Jag är ärligt talat inte bara chockad när jag tittar på den där killens kuk, utan också ganska imponerad av storleken på den där kukens kuk. Nu är jag inte särskilt bra på att uppskatta storlekar, men han verkar vara minst åtta tum lång för mig. En onaturlig storlek som enligt min mening inte händer ofta. Jag tittar på kvinnan som tittar på mig frågande. Hon ler när hon ser att jag ser lite chockad på dem. De står stilla ett ögonblick och kvinnan tar mannens kuk i handen och drar den kort. “Hej pojke,” ropar hon till mig.
“Trevligt va?” Jag låtsas att jag inte ser det, men det är svårt att gömma sig på den tomma stranden. Hon vinkar mig men jag står still nu. Hunden drar i koppel och vill träffa de två. Arco är inte unik och vill alltid få vänner. De står ett respektfullt avstånd från mig men kvinnan fortsätter att dra i mannens massiva upprätta kuk. Nu kan jag inte längre undertrycka eller dölja min förvåning. Jag måste svara, åtminstone tror jag det. ”Får du en kick av det här eller något?” Frågar jag. “Tycker du att det är normalt att gå på stranden så här?” De skrattar åt att jag är chockad. Tydligen upphetsar det dem ännu mer och fortsätter provokationen. Kvinnan böjer sig och tar mannens kuk i munnen och börjar suga den. Jag vill fortsätta, men scenen de spelar där fängslar mig så mycket att det verkar som om jag är spikad på marken. Mannen stönar och stänger ögonen. Jag ser med vördnad på mannens kala långa kuk när kvinnan sväljer hans kuk så långt som möjligt. Han hjälper henne genom att nu lägga handen runt axeln. Han börjar rycka hårt i kvinnans mun. Det tog inte lång tid för honom att komma i munnen med ett skrik. Hon släppte den och jag såg henne sprida en stor mängd sperma i sanden.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *